Welkom bij Margot Sanders Logopedie!

Margot Sanders Logopedie is een allround praktijk voor jong én oud.

Er vindt onderzoek en behandeling plaats op het gebied van spraak, taal, stem, gehoor en afwijkende mondgewoonten. De praktijk specialiseert zich in onderzoek en behandeling van:

Meer over onze praktijk

Locaties & Openingstijden

Locatie Nuland

Kloosterstraat 3b
5391 AB NULAND
06-53324507

Vrijdag

Locatie Oss

Obrechtstraat 31
5344 AT OSS
06-53324507

maandag t/m vrijdag

Onderzoek wordt o.h.a. ingepland in de ochtend (vanwege tijdgebrek in de middag) in Oss.
Vrijdag is eventueel ook mogelijk in Nuland.

Afspraak maken?

De eerste afspraak bestaat altijd uit een intakegesprek.

Hiervoor hebben wij het volgende van u nodig:

  • verwijsbrief van de huisarts, of andere verwijzer
  • verzekeringspas
  • een geldig legitimatiebewijs

Wanneer u onderstaand contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

reCAPTCHA is required.

Over ons

Margot Sanders
Margot SandersLogopediste

Margot Sanders

In 1991 ben ik gestart met mijn eigen logopediepraktijk. Ik ben Margot Sanders, praktijkhoudster en moeder van twee dochters. Ik houd van hardlopen, hockey, theater, lekker (uit) eten en op vakantie gaan.
Van 1988, direct na mijn afstuderen, tot 2005 was ik werkzaam als logopedist in het Speciaal Onderwijs te Oss en bij het Samenwerkingsverband Primair Onderwijs Maasland (S.P.O.M.). Veel ervaring heb ik hier opgedaan in het werken met en het behandelen van kinderen van 4-13 jaar met leer- en gedragsproblemen en in het werken in multidisciplinair teamverband.
In 1991 opende ik in Nuland (gemeente ’s-Hertogenbosch) een all-round praktijk voor jong én oud. Hier vindt nog altijd onderzoek en behandeling plaats op het gebied van spraak, taal, stem, gehoor en afwijkende mondgewoonten.

Lees meer
Lukas Hoppe
Lukas HoppeLogopedist

Lukas Hoppe

Ik ben Lukas Hoppe en sinds oktober 2020 werkzaam bij Logopediepraktijk Margot Sanders.

Sinds ik in februari 2020 ben afgestudeerd, heb ik al werkervaring in een andere logopediepraktijk en in een revalidatiecentrum opgedaan. In de laatstgenoemde instelling ben ik nog steeds in dienst. Daarnaast werk ik ook bij Miriam de Bekker in Den Bosch.

Tijdens mijn eerste baan heb ik een interesse voor het gebied van OMFT (OroMyo Functionele Therapie) en de behandeling van de spreek- en zangstem opgebouwd. Zo veel, dat ik me in beide stoornisbeelden aan het verdiepen ben om elke cliënt doelgericht te kunnen begeleiden en zo zorg op maat kan bieden.

Lees meer

U kunt rekenen op onze betrokken, enthousiaste, professionele inzet!

Onze praktijk

Ons team bestaat uit twee logopedisten. In een open en betrokken sfeer maken wij ons sterk voor kwaliteit en bieden elke patiënt; volwassenen, kinderen en hun ouders, gespecialiseerde begeleiding op maat. Als team werken wij nauw samen en streven naar optimale zorg. Wij streven ook naar gezamenlijke verantwoordelijkheid. Wij als hulpverleners doen het samen met de patiënt en zijn omgeving.

Zoals u zult merken hangt hier een open sfeer, waar men zich snel op zijn gemak voelt.

Margot Sanders Logopedie al meer dan 25 jaar gevestigd in Nuland(gemeente ’s-Hertogenbosch). Sinds eind 2016 is de locatie in Oss, in het globe-gebouw, geopend. Beiden zijn all-round praktijken, maar in Oss ligt de nadruk van de behandelingen op OMFT; oro-myofunctionele therapie. Ortho Oss en JTV mondzorg voor kids zijn ook in het globe-gebouw te Oss gevestigd. Met hen werken we nauw samen.

De praktijk voldoet aan alle kwaliteitsnormen zoals die tegenwoordig gevraagd worden. Aanbod van zorg en organisatie vindt plaats volgens de laatste ontwikkelingen en inzichten.